Ce este Asistentul Creditorului – Și cum te ajută să îți crești productivitatea și profesionalismul?

https://cms.asistentulcreditorului.ro/wp-content/uploads/2023/10/2-Ilustratie-principala-articol-1.png
Asistentul Creditorului
Asistentul Creditorului

Platformă

3 octombrie 2023
7 Minute

La fel cum Chat GPT, Uber sau Airbnb au democratizat scrisul, transportul și călătoritul, Asistentul Creditorului este noua tehnologie românească care transformă viitorul muncii pentru profesioniștii din domeniul juridic ce activează în domeniul creanțelor.

Descoperă Asistentul Creditorului, noua tehnologie românească ce îmbină expertiza din domeniul juridic cu puterea nemărginită de calcul a unui algoritm
Descoperă Asistentul Creditorului, noua tehnologie românească ce îmbină expertiza din domeniul juridic cu puterea nemărginită de calcul a unui algoritm

Ce este Asistentul Creditorului?

Să presupunem că vrei să ajungi din Timișoara în București. Durata călătoriei tale variază în funcție de tehnologia pe care alegi să o folosești. Pentru început, ai roata. Apoi au apărut carele. Oamenii au cerut căruțe mai rapide, dar Henry Ford le-a oferit automobilul. Iar filmele sci-fi ne-au vorbit despre teleportare, o tehnologie care încă așteptăm să se inventeze.

În aceeași notă, să presupunem că ești un profesionist din domeniul juridic ce are de calculat accesoriile unor creanțe. Poți lua hârtia și pixul – echivalentul carului. Poți folosi calculatorul de buzunar sau Excelul – dar la fel ca în cazul automobilului, 1) trebuie să le operezi și 2) sunt predispuse accidentelor și erorilor umane. Sau poți folosi Asistentul Creditorului, aplicația care te duce la rezultat în 3 secunde, fără accidente sau erori – exact ca teleportarea.

Doar că spre deosebire de teleportare, algoritmii din spatele acestei noi aplicații nu țin de domeniul sci-fi – ci reprezintă o realitate din ce în ce mai prezentă în cazurile avocaților litiganți, executorilor judecătorești, practicienilor în insolvență sau experților contabili.

Sigur că încă poți folosi metoda tradițională a Excelului. Dar dacă ai tehnologia teleportării, de ce ai mai lua în considerare să folosești carul sau mașina?

Dacă ai tehnologia teleportării, de ce ai mai lua în considerare să folosești carul sau mașina
Dacă ai tehnologia teleportării, de ce ai mai lua în considerare să folosești carul sau mașina

Cum te ajută Asistentul Creditorului

Asistentul Creditorului calculează cuantumul creanțelor în doar 3 secunde, pentru ca tu să îți investești energia în acțiunile care generează valoare adăugată atât pentru client, cât și pentru practica ta.

Aplicația te ajută să scapi de sarcina mecanică și monotonă de calcul a accesoriilor creanțelor, dar și să elimini inevitabilele erori umane apărute pe măsură ce adaugi noi parametri ce sporesc complexitatea.

Astfel, folosești puterea algoritmului din spatele aplicației Asistentul Creditorului ca asiguri aplicarea corectă a legii, ceea ce îți va aduce și o maximizare cu până la 200% a beneficiilor bănești obținute doar din acuratețea calculelor.

Aplicația care te ajută să fii mai eficient, mai productiv și mai atent la nevoile clientului

Avocații litiganți sau practicienii în insolvență petrec ore întregi fie calculând ei înșiși accesoriile creanțelor, fie lucrând cu experți contabili care să ducă la bun sfârșit această sarcină meticuloasă și solicitantă.

Acești din urmă profesioniști aplică operațiuni de imputație conform legislației actuale, însă au deseori de luat în calcul – pe lângă dispozițiile legale relevante în materie – și diferite valute, valorile Dobânzii de referință a BNR și cele ale Indicelui Prețurilor de Consum, plăți parțiale, posibil cheltuieli de recuperare creanță și numeroși alți factori ce cresc complexitatea calculului odată cu probabilitatea de eroare umană.

Asistentul Creditorului ia în calcul toți acești factori, inclusiv legislația în vigoare, generând un rezultat 100% corect în doar câteva secunde.

Profesioniștii din domeniul juridic care folosesc puterea tehnologiei își cresc semnificativ productivitatea și eficiența
Profesioniștii din domeniul juridic care folosesc puterea tehnologiei își cresc semnificativ productivitatea și eficiența

Profesioniștii din domeniul juridic care folosesc puterea tehnologiei își cresc semnificativ productivitatea și eficiența. Aceștia își eliberează până la 3 ore/calcul, eliberând timp prețios ca să:

  • își lărgească portofoliul de clienți;
  • le ofere clienților actuali mai multă atenție și energie, crescându-le gradul de satisfacție;
  • își crească nivelul calității muncii bazându-se pe date corecte și de încredere;
  • își îmbunătățească reputația printre colegii din breaslă, dar și față de clienți, oferind rapoarte cu un aspect profesionist, generate automat de aplicație;
  • elimine întârzierile inutile din cadrul proceselor oferind o mai bună transparență a modului de calcul;
  • sau pur și simplu ca să își elibereze calendarul pentru o binemeritată pauză.

Dacă ți-am captat atenția, descoperă în rândurile de mai jos o parte din funcționalitățile prezente în aplicația Asistentul Creditorului.

Funcționalitățile care te ajută să muncești inteligent

Noi, la Asistentul Creditorului, credem în automatizarea sarcinilor ce necesită mult timp și energie. Tocmai de aceea am pus bazele următoarelor funcționalități ce îți sporesc productivitatea în timp ce îți întăresc imaginea și profesionalismul.

Algoritm construit de un avocat

Calculele accesoriilor creanțelor au o acuratețe îndoielnică dacă nu sunt luați în calcul diverși parametri, inclusiv cei legali. Algoritmul Asistentul Creditorului este dezvoltat pe baza expertizei unui profesionist din domeniul juridic, avocat în Baroul București, ce are o specializare în domeniul dreptului privat întărită de o vastă experiență practică.

Algoritmul nostru realizează în doar câteva secunde orice calcul al accesoriilor creanțelor, indiferent de complexitate, cu un simplu click.

Calculează toate tipurile de accesorii

Asistentul Creditorului poate efectua orice calcul al accesoriilor creanțelor. Pentru a putea selecta ușor tipul de calcul dorit, acestea au fost împărțite în 4 categorii principale – Dobândă remuneratorie, Daune-interese moratorii, Actualizare creanță și Verificare limită legală dobândă.

Personalizare avansată

Asistentul Creditorului se adaptează nevoilor tale, dar și diferitelor situații practice pe care le întâlnești în cazurile de zi cu zi. Configurează-ți calculele cu ușurință alegând tipul de calcul de care ai nevoie în concordanță cu legea în vigoare, selectând perioada de timp dorită și inserând orice alte date relevante.

Variante nelimitate de calcul în până la 5 monede

Aplicația îți permite să beneficiezi de numeroase tipuri de calcule, inclusiv în diverse monede, cu raportare la cursul valutar BNR sau la cel personalizat. Alege una din cele cinci monede diferite disponibile în aplicație: RON, EUR, USD, GBP și CAD. Aplicația îți oferă posibilitatea să introduci cheltuielile direct în moneda în care au fost ocazionate, iar conversia lor în moneda plăților parțiale se face automat la cursul BNR.

La final, preia cu ușurință sumele rămase datorate de debitor pentru fiecare monedă în parte din sumarul raportului generat automat de aplicație.

Calcule în patru variații

Utilizând Asistentul Creditorului, poți efectua calculele în patru variante. Acestea sunt determinate de preferințele tale în ceea ce privește modalitatea de imputare a plăților parțiale asupra debitului principal și a accesoriilor aferente, prin prisma regulii de drept referitoare la indivizibilitatea plății.

Prin urmare, aplicația integrează posibilitatea legală a creditorului de a refuza o plată parțială asupra debitului principal și/sau accesoriilor. În funcție de varianta aleasă, aplicația îți dă posibilitatea la sfârșit de a compensa creanțele reciproce finale dintre părți.

Plăți parțiale

Calculele tale din aplicație pot include plăți parțiale și cheltuieli de recuperare creanță, care se vor stinge aplicând operațiuni de imputație conform legislației în vigoare.

Rapoarte detaliate

Generezi printr-un singur click rapoarte complete și clare ale calculelor accesoriilor creanțelor în timp real, accesibile oricând în aplicația mobilă sau în cea web.

Raportul generat automat în aplicație îți îmbunătățește imaginea de profesionist și te ajută să extragi cu ușurință sumele rămase datorate de debitor pentru fiecare monedă în parte
Raportul generat automat în aplicație îți îmbunătățește imaginea de profesionist și te ajută să extragi cu ușurință sumele rămase datorate de debitor pentru fiecare monedă în parte

Cont individual sau colectiv

Este simplu să împarți aplicația cu colegii. Asistentul Creditorului îți permite să creezi fie un cont individual, fie unul colectiv, pentru fiecare membru din organizație care are nevoie să folosească aplicația.

Ajutor prin modulul de asistență

În cazul dobânzilor legale, dacă nu ești sigur ce tip este potrivit, poți primi ajutor rapid în aplicație folosind modulul dedicat. Prin selectarea criteriilor specifice situației tale, acesta îți va indica tipul potrivit de dobândă legală.

Editarea și actualizarea calculelor precedente

Nu e nevoie să reiei un calcul! În Asistentul Creditorului ai posibilitatea să editezi sau actualizezi la zi calculele finalizate anterior. Datele acestora sunt completate automat în interfața aplicației și pot fi editate precum un calcul nou.

În aplicația Asistentul Creditorului ai posibilitatea să editezi sau actualizezi la zi calculele finalizate anterior
În aplicația Asistentul Creditorului ai posibilitatea să editezi sau actualizezi la zi calculele finalizate anterior

Încearcă aplicația GRATUIT

Bun venit în anii 20, secolul 21! Timpul pare că se comprimă, inputul uman este tot mai valoros, iar Netflix, Uber și Freshful ne salvează timp și drumuri inutile. Noi lăsăm aplicațiile, roboțeii și algoritmii să facă sarcinile repetitive în locul nostru. Așa că te invităm să ni te alături!

👉 Click aici ca să testezi aplicația Asistentul Creditorului complet gratuit.

Fă-ți un abonament, alimentează portofelul din contul de utilizator sau alege plata individuală a fiecărui calcul doar atunci când ai nevoie de el.

Calculele tip dobândă legală remuneratorie sunt gratuite pentru toți utilizatorii – și plănuim să le păstrăm așa pentru totdeauna. Tarifele pentru introducerea unei plăți parțiale sau a unei cheltuieli sunt de 1 RON/unitate și poți realiza orice calcul dorit chiar dacă nu ai un abonament activat și chiar dacă ai credit insuficient în portofelul din aplicație.

Îți mulțumim pentru încredere și îți dorim calcule rapide!

10% Discount

Ești nou în aplicație? Nu rata discountul de 10% la orice achiziție în aplicație folosind codul AC10.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află despre noutățile din domeniu, primește cele mai noi oferte și discounturi Asistentul Creditorului!

Ne pasă de datele tale și nu trimitem spam. Prin abonarea la newsletter confirmi că ai citit Politica de confidențialitate.